Artikuj

Tema Islame

Shëndetësi

Teknologji

Video

Pyetje Përgjigje

Kuzhinë

Domate për zahire: Lëng i zier i cili do t’jua mbrojë shëndetin deri në pranverë!

Përgatitja e zahiresë së dimrit është në vrullin e plotë. Nevojiten: – 50 kg domate, ...

Lexo më shumë »

Naan, bukë e shijshme indiane, të cilën të gjithë dëshirojnë ta provojnë?!

Nuk është e vështirë ta gatuani: ju nevojiten miell, ujë dhe tharmë. Në origjinal “naan” ...

Lexo më shumë »

Sallatë me rrika dhe vezë

Një sallatë e shëndetshme, e lehtë dhe e ushqyeshme. Nevojiten: – 2 tufa rrika, – ...

Lexo më shumë »

Biskota të shëndetshme tërshëre me banane dhe kokos

Piqni dhe merrini me vete – sepse biskotat më të mira janë ato shtëpiake! Përbërësit: ...

Lexo më shumë »