10,000 dhoma, 70 restorante dhe katër “pista” helikopteri: Në Mekë po ndërtohet hoteli më i madh në botë

10,000 dhoma, 70 restorante dhe katër “pista” helikopteri: Në Mekë po ndërtohet hoteli më i madh në botë

Hoteli më i madh në botë – i cili do të mburret me 10 mijë dhomat e tij – mund të hapet në Mekë në fillim të vitit të ardhshëm. Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, Abraj Kudai do të ndërtohet një milje në jug të xhamisë më të madhe në botë dhe vendit më të shenjtë të Islamit, Masjid al-Haram.

Ajo do të ketë dhoma luksoze për pelegrinë të pasur, një pjesë të veçantë për familjen mbretërore saudite, qendra tregtare, si dhe 70 restorante.

The post 10,000 dhoma, 70 restorante dhe katër “pista” helikopteri: Në Mekë po ndërtohet hoteli më i madh në botë

administrator

Related Articles