Kuzhina humanitare vend ku ushqehen familjet në nevojë

Kuzhina humanitare vend ku ushqehen familjet në nevojë

Sa familje ushqehen në kuzhinën humanitare në Prizren, kur ka filluar
ky projekt dhe cilat jane planet per te ardhmen mesojeni nga storja @Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit

Kuzhina humanitare vend ku ushqehen familjet në nevojë

Kuzhina humanitare vend ku ushqehen familjet në nevojëSa familje ushqehen në kuzhinën humanitare në Prizren, kur ka filluarky projekt dhe cilat jane planet per te ardhmen mesojeni nga storja e realizuar nga Zana Fetiu @Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit

Posted by Ora e Pasdites on E mërkurë, 5 Dhjetor 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *