Year: 2019

Turqia i dhuron banesë shkupjanit me aftësi të kufizuara

Ertan Shakiri, person me aftësi të kufizuara, pranoi çelësat e banesës së re të mundësuar falë donatorëve pas një fushate…

Një ish-yll futbolli që po ndërton xhaminë e parë në Sevilje pas 700 vjetësh

Kur doli informacioni se komuniteti musliman në Sevilje po humbte një xhami të improvizuar , ish-sulmuesi i Tottenham-it, dhe pastaj…

E dhimbshme: E zë dollapi i shkollës, v.des 9 vjeçari shqiptar

Një nëntë vjeçar shqiptar në Angli, ka vd.ek.ur pasi iu rrëzua dollapi mbi të në një shkollë në Essex. Rasti…

SI T’I SHLYEJ GJYNAHET E MIA?

Në vazhdim do t’i cekim disa adhurime, të lehta dhe të përditshme, mirëpo me peshë të rëndë, ngase ato i…

KUJDES NGA VJEDHËSIT E RAMAZANIT

1.Televizioni: Ky është vjedhës i rrezikshëm. Në të ka emisione, dhe programe, dhe seriale, që ta prishin agjërimin apo t’i…

Përfaqësuesja e Kosovës dhuron 25 mijë euro për ‘Jetimat e Ballkanit’

Përfaqësuesja e Kosovës ka bërë një gjest madhështor jashtë fushës. Stafi teknik bashkë me futbollistët kanë dhuruar 25 mijë euro…

Leximi i Kuranit për t’u shpërblyer

Sa i përket shpërblimit për leximin e Kuranit, kanë ardhur argumente të shumta, ku po i përmendim vetëm disa prej…

KUJDES NGA VJEDHËSIT E RAMAZANIT!!

1.Televizioni: Ky është vjedhës i rrezikshëm. Në të ka emisione, dhe programe, dhe seriale, që ta prishin agjërimin apo t’i…

Pastërtia dhe abdesi i të sëmurit

Kjo është një temë e shkurtër rreth pastërtisë dhe namazit të sëmurit, e mbështetur në argumentet e Kuranit dhe Sunetit.…

Mrekullia e rrjetës së merimangës

Kurani dhe shkenca Rrjeta e Merimangës “…me të vërtetë, sikur ta dinin ata, më e dobëta shtëpi është shtëpia e…