Ilaç i dobishëm për njeriun që nuk mund të kryejë mardhënie intime me gruan e tij…

Gjethet e zambakut tokesore (ziziphus jujuba) per siher..
Iben Bazi.Allahu e meshirofte ka then: ”Prej ilaçeve per siher, pasi ai te ndodhe dhe ne te njejten koh eshte ilaç i dobishem per njeriun qe nuk mund te kryeje mardhenie intime me bashkeshorten e tij,eshte qe njeriu te marre shtate gjethe te zambakut tokesore (qe gjendet ne vendet e nxehta),ti bluaj ato dhe pastaj ti vendos ne ene te cilen do ta mbush me uje te mjaftueshem per larje(gusel).

Le te lexoje keto pjese te Kuranit mbi uje:
Ajetin-Kursi (ajete nr.255 te kaptines El-Bekare), kaptinat (suret) El-Kafirun,El-Ihlas ,El-Felek,En-Nas, ajete qe flasin mbi sihrin ne kaptinen El-Araf(117-119), ne kaptinen Junus(79-82), ne kaptinen Ta Ha (-6 .

Pas perfundimit te leximit nje pjese e ujit perdoret per pirje dhe me ate qe mbetet lahet tere trupi.nese njeriu vepron keshtu,semundja do te largohet me lejen e Allahut,subhanehu ue teala.Ne rast nevoje e njejta gje mund te perseritet me teper se nje here,deri sa semundja te largohet