Sot e Premte dhe ne jemi rruges qe te jemi afer nevojtareve, ne mbremje ju paraqesim gezimin e nje familjes qe u be me shtepi te re

Une Berati dhe Besmiri lutemi ne kete dite Xhumaje qe Zoti te ju ruaj dhe te ju jep shendet e çdo te mire

Sot e Premte dhe ne jemi rruges qe te jemi afer nevojtareve, ne mbremje ju paraqesim gezimin e nje familjes qe u be me shtepi te re

Zoti kurr mos ju humbte