Month: February 2019

Buzhala: A e ka shajte nojkush keto dite Shen Halil Kastratin e jo?

Drejtori i Gazetës Express, mediumit me të madh shqiptar, si dhe opinionisti Berat Buzhala, ka ironizuar me një postim në…

KËSHILLA SI DIAMANT

Këshilla si diamante 1. Buzëqesh çdoherë, sepse dhëmbët e tu nuk janë avret. 2. Çdoherë thuaje fjalën e vërtet, ajo…

KUR ZEMRAT FLASIN

Kur zemrat flasin… Njëherë një mësues i mori nxënësit e vet dhe bashkë me to shkuan në bregun e një…

E dini se përse talkini thirret në emër të nënës dhe jo në emër të babës?

Pyetja: Pejgamberi s.a.v.s. thotë: “Vendosuni fëmijëve tuaj emra të mirë, sepse në Ditën e Gjykimit do të thirreni me emrat…

Me kete fotografi dhe me kete postim ju beje me dije te gjitheve se une me Naimin asnjeher skemi pasur keqkuptime apo mospajtime

Te jemi te bashkuar Me kete fotografi dhe me kete postim ju beje me dije te gjitheve se une me…

Përmbledhje e aktiviteteve të Shoqatës “Jetimat e Ballkanit” gjatë vitit 2018 (Video)

Përmbledhje e aktiviteteve të Shoqatës “Jetimat e Ballkanit” gjatë vitit 2018 (Video)

I di’gjet shtepia, Elvis Naci dhuron menjehere shtepi te re vellaut nga Kosova (Foto)

Ju sjell nje lajm te mrekullueshem nga Kosova, nje vllai Shqiptar ne Kosove ju dog’jë Shtepia dhe kuptohet deshperimi dhe…

lusim Zotin qe ta sheron nenen e zavendesit tim te Jetimat e Ballkanit e cila eshte ne gjendje kritike dhe ka nevoje per lutjet tona

Faleminderit shume Falenderoj Doktorin ne Kirurgjin e Spitalit Shteteror te Shkupit si dhe njekohesishte zv.Kryeministrin e Republikes se Maqedonis Veriore…

Si të bie në sexhde, me duar apo me gjunjë?

Rënia në sexhde, me duar apo me gjunjë? Në lidhje me këtë çështje kanë ardhur dy hadithe me përmbajtje të…

Dieta e shëndetshme në mjeksinë profetike

Në Musned e gjetkë shënohet se Pejgamberi alejhi selam ka thënë: “Nuk mbush njeriu enë më të keqe se barku…