Day: February 6, 2019

Profeti Islamit Muhamedi a.s para 1450 vjetësh për ngjarjet që po ndodhin në kohën tonë

Omeri r.a. transmeton se i Dërguari i Allahut savs, ka thënë: “Do të vijë një kohë kur njerëzit do të…

Sa herë që Xhibrili më vizitonte më këshillonte të shërbehem me misvak

Njëra prej mënyrave më efikase për mbrojtjen e dhëmbëve është misvaku, i cili është përmendur disa herë në hadithet e…

Babai i pasur e çoi djalin në fshat për t’i treguar jetën e të varfërve, por mori një mësim për veten

Një burrë shumë i pasur e mori të birin në një udhëtim të shkurtër por që do t’i vlente gjithë…

NJË KËSHILLË PËR HIR TË ALLAHUT

NJË KËSHILLË PËR HIR TË ALLAHUT ————————————- Vëllezër dhe motra të nderuara,në raste vdekje të ndonjë të afërmi apo mikut…

ILAHI E RE : Avni Deliu – Larg Familjes 2019

Ilahi e re, e sapo publikuar kushtuar te gjithe atyre qe jetojne ne mergim, dhe me malle presin ta shohin…

Ata nuk janë të huaj, ata janë prindërit tu!

Një burrë i tha gruas së tij: “Sa po më mungojnë prindërit e mi, vëllezërit e mi dhe fëmijët e…

Muhammed a.s në moshën 12 vjeçare, u habit. Sepse shenjat që ai pa vërtetuan se ai do të ishte Profeti i fundit!

Argumentet rreth profecisë së profetit Muhammed alejhi selam, janë të shumta! Ardhja e profetit të fundit, është shënuar edhe në…

Shkencëtarët vërtetojnë hadithin e Pejgamberit mbi plakjen

Shkencëtarët e kanë konfirmuar se, për të qenë fundi i jetës njerëzore i natyrshëm, plakja është mënyra më e mirë.…

Pse RTK nuk e jep asnjë lajm për bamirsinë e Hoxhës Halil Kastrati?

RTK-asnjë lajm për bëmirësinë e Halil Kastratit! RTK-asnjë lajm për shoqatën Bereqeti që është shoqatë e Bashkësisë Islame të Kosovës,…

Radio Perendimi me nje imazh te ri…

Siq kemi premtuar se do vije nje imazh(design) i ri ne uebin tone.   Dizajni i ri i Radio Perendimi…