Day: February 9, 2019

O besimtarë, jepni nga ajo me çka ne ju furnizojmë juve

Falënderimi qoftë për Allahun e Madhërishëm, prej të cilit kërkojmë ndihmë, falje dhe udhëzim. Ndërsa bekimet e Allahut qofshin për…

SubhanAllah – A ke dëgju për këtë mrekulli të ujit ZEM ZEM?

Ndryshe në vitin 1971 një mjek Egjiptian ka thënë për “European Press” se kinse uji i Zemzemit është i ndotur…

Apple lëshon në zbritje iPhone X, mund ta blini për 200 euro më lirë

Apple ka lëshuar në zbritje modelin iPhone X në dyqanet zyrtare të saj. Dy versionet që janë në shitje nga…

Shaqiri thellësisht i pikëlluar me vdekjen e Emiliano Sala

Xherdan Shaqiri ka shprehur pikëllimin e tij për konfirmimin e vdekjes së Emiliano Sala. 28 vjeçari po udhëtonte drejt Cardiffit…

DHJETË NGJARJE NGA TË PARËT TANË

Të flasësh rreth historisë së të parëve tanë është diçka e cila tërheq shpirtrat, zbutë zemrat, si dhe është mësim…

Hapat që të afrojnë te Allahu

1. Lute Allahun vazhdimisht. Ke parasysh se çdo herë e ke Allahun me vete, në çdo rast dhe në çdo,gjendje,…

Udhëtimi pa kthim!

Udhëtimi pa kthim! Papritmas … vjen lajmi se… ka vdekur Abdullahu! Sejid Huderiju, Allahu i qoftë i kënaqur me të,…

7 metoda për ruajtjen e namazit

1. Largimi nga mëkatet sa të kesh mundësi, dhe përpjekja për të mos rënë në ato; e nëse të godet…

Pse toka nuk e thith gjakun, a nuk është i lëngshëm?

Një pyetje shkencore dhe fetare Pse toka nuk e thith gjakun, a nuk është i lëngshëm? Përgjigja e pyetjes Pse…

Ata i thanë: ”na e copto Hënën”

Pesë vite para së të bënte hixhretin (migrimin) Pejgamberi, alejhis-selam, nga Mekkeja e nderuar në Medinen e shëndritëshme, i erdhi…