Day: February 10, 2019

Një tregim interesant rreth një njeriu i cili ia pati frikën Allahut, dhe Allahu e shpërbleu

Një tregim interesant rreth një njeriu i cili ia pati frikën Allahut, dhe Allahu e shpërbleu Me emrin e Allahut,…

FJALË TË ARTA

– Shejhu i nderuar Muhamed Sharavi, Allahu e mëshiroftë, thotë: Nëse e ke dert çështjen e tjetrit. dije se ti…

A e ndryshon duaja (lutja) vendimin e Zotit?

Pyetja: Selam alejkum! Desha të di se a e ndryshon duaja (lutja) vendimin e Zotit? P.sh. Nëse je e shëmtuar,…

Këto janë kafshët më inteligjente sipas Kuranit

Kurani dhe Suneti i Muhamedit flasin për gjërat kryesore të natyrës: ujin,Tokën faunën dhe florën si dhe kohën. Gjashtë sure…

Allahu ka pergatitur falje dhe shperblim te madh per keta njerez

Allahu Lartmadhëruar thotë: “Me të vërtetë që për muslimanët dhe muslimanet, besimtarët dhe besimtaret, të bindurit ndaj Allahut dhe të…

Kërkoi mangësi në Kuran, e pranoi Islamin!

Orientalisti doktor Gari Miler është një Kanadez dhe profesor i shkencave të matematikës dhe logjikës në universitetin Toronto. Ishte një…

Kam dëshire të fal namaz istihare, por nuk e kam kuptuar mirë

Kam dëshire të fal namaz istihare, por nuk e kam kuptuar mirë Pyetja: Doja t’ju pyesja diçka rreth namazit të…

Për shkak të kësaj pije ka një rrezik të madh që ju të merrni sëmundje të tmerrshme…

Alkooli shkakton në trurin e njeriut të paktën 6 efekte negative. Një fakt i tillë pohohet në një studim të…

Si e larguan nga puna milingonën

Si çdo ditë në mëngjes, milingona u nis të bëjë punën e saj gjithë energji dhe optimizëm. Ajo ia dilte…

Përshkrimi i Xhennetit – Ibn El-Kajimi !!

Në lidhje me përshkrimin e Xhenetit dhe kënaqësitë që i përmban Ibn el-Kajimi ka thënë: Dhe nëse pyet për tokën…