Day: February 11, 2019

Ja ka vlejt shume E gezofshi banesen e re

Ja ka vlejt shume😢 E gezofshi banesen e re Historia e tij me te shti ne dhe per se gjalli…

Punëtorët e burgut në protestë për rroga më të larta

Të pakënaqur me koeficientin e pagave janë shprehur edhe punëtorët e Qendrës Korrektuese në Dubravë. Sindikalistët e Shërbimit Korrektues kanë…

ILAHI E RE : Nezir Krasniqi – Të dua o Zoti im 2019

Interpretoi : Nezir Krasniqi Teksti : Nezir Krasniqi Melodia : Nezir Krasniqi Backvokal : Andrin Randobrava Studio : Randobrava Records…

Elvis Naçi kerkon ndihme per 22 vjeqaren, këtu mund të ndihmoni edhe ju (Foto)

Jemi dëshmitarë të gjithë për ngjarjen që ndodhi me ate grua… Për t’u shëruar ajo duhet transferuar në Tiranë apo…

Çfarë duhet të bej ai që thyen betimin ndaj Zotit?

Disa muslimanë mendojnë (dhe besojnë) se shpagimi (el kefare) i thyerjes së betimit në Allahun është agjërimi i tri ditëve,…

A është e detyrueshme bërja e sexhdes, nëse lexoj ajetet e sexhdes?

Pyetje: A është e detyrueshme bërja e sexhdes, nëse lexoj ajetet e sexhdes? Përgjigje: “Bërja e kësaj sexhdeje është sunet…

Mënyra më e lehtë për të larguar nervozizmin?

Kush vuan nga vesi i nervozizmit, atëherë ta falë me qetësi namazin e tij, sepse Allahu i madhëruar thotë: “Vërtet…

7 lëvizjet e lejuara në namaz

Veprime të tjera të lejuara në namaz Prej veprimeve të lejuara në namaz janë: 1- Ecja e imamit në namaz…

Cili është kuptimi i fjalës “La ilahe il-lAll-llah”?

Cili është kuptimi i fjalës “La ilahe il-lAll-llah”? Kuptimi i fjalës “La ilahe il-lAll-llah” është: nuk ka të adhuruar tjetër…

Shembulli i shokut të mirë dhe shokut të keq

Shembulli i shokut të mirë dhe shokut të keq është si shembulli i pronarit të parfumeve dhe zejtarit. Të parin…