Day: February 12, 2019

Hoxha nga Mitrovica thotë së vushtrriasi u pagua nga mediat për të prishur imazhin e hoxhallarëve

Hoxha nga Mitrovica, Fatmir Latifaj, ka komentuar rastin e qytetarit vushtrrias, Sabit Beqiri, të cilin ditë më parë Bashkësia Islame…

Per ndere te 11 vjetorit te pavaresise se Kosoves Shoqata jone do te kete nje manifestim pak me ndryshe 17 Shkurt (17Banesa)

Nje festim pak me ndryshe 😊 Gezimi i tyre e bene festen me te madhe Per ndere te 11 vjetorit…

Elhamdulilah Motra Tuanita u nis për Airoport

Elhamdulilah Motra Tuanita u nis për Airoport Allahu ja lehtsoft rrugen dhe sherimin e saj. Mos e haroni ne lutje…

O Zot o Zot E gezofshi banesen e re

O Zot o Zot – E gezofshi banesen e re Jetimat e Ballkanit dhuruan nje banese ne Struge Nazmi Latifi…

Ilahisti Ertan Shakiri takohet me kryeministrin..!

Nje takim shume i frytshem me kryeministrin e nderuar z.Zoran Zaev. Bisedum per problemet dhe nevojat e personave me aftesi…

3 punët më të dashura për Allahun e Madhëruar

Puna më e dashur për Allahun është falja e namazit në kohën e tij. Transmetohet nga Abdullah ibën Mes’udi, Allahu…

Gjynahet bëhen shkak i shkatërrimit në këtë botë dhe në botën tjetër

Gjynahet bëhen shkak i shkatërrimit në këtë botë dhe në botën tjetër Pasojë e gjynaheve është edhe fakti se ato…

Si vlerësohet besimi i një muslimani mëkatar?

Si vlerësohet besimi i një muslimani mëkatar? Ai i cili është besimtar, njëhësues i Allahut, por herë pas here bie…

Mbreti qё kёrkonte lumturinё

Mbreti qё kёrkonte lumturinё Njё herё mbreti i tha oborrtarit tё tij se pse shёrbёtori im qё nuk zotёron asgjё…

3 pyetje drejtuar një ateisti!

1. Kush krijoi asgjënë (apo ajo ekzistonte gjithherë?) Sigurisht që një hapësirë aq e madhe siç është Universi duhet të…