Day: February 14, 2019

Dhurimi i 17 pale çelesave per nder te 17 Shkurtit

Dhurimi i 17 pale çelesave per nder te 17 Shkurtit Po gezohen 17 familje me banesa te reja Diten e…

Thuaje këtë lutje 7 herë

O Allah, më mbroj nga zjarri i Xhehenemit! Amin Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, ka thënë: “Kur ta falësh namazin…

10 Keshilla per bashkshorten muslimane

1-Ndero dhe respekto prinderit e tij dhe mos bej dallim mes atyre dhe prinderve te tuaj sepse ata te kane…

MAGJISTARET NUK KORREN SUKSES ME KETE GRUA, PERSE?

Kësaj gruaje burri i saj deshi t’i bënte magji ngase ai kishte lëshuar fenë dhe nuk falte namazin. Gruaja, muslimane…

DHEU NGA XHENETI !

Mësuesi njërit nga nxënësve të vet i tha: Nuk do ta jap notën e plotë përderisa nuk më sjell dhe…

Tre persona që Allahu i sprovoi?! (Tregim + Video)

Transmeton Ebu Hurejre, radijall-llahu anhu, se ka degjuar Muhammedin,sal-lall-llahu alejhi ue sel-lem, duke thene: „Tre njerez nga Beni Israilet, All-llahu…

KOHA KALON

Koha kalon! Ajo kurrë nuk ndalon për shkak të pakujdesisë sonë ndaj saj. Kalimi i kohës nënkupton humbje të mundësive,…

A e dini se kur filloi ndriçimi i minareve?

Ndriçimi i xhamive dhe minareve me llamba daton nga koha e Omer ibn Hattabit r.a. Tradita na tregon se një…

Mos aplikoni në shumë vende pune

Kur ju keni nevojë për punë është e lehtë që ta dërgoni CV tuaj në 100 drejtime të ndryshme. Kjo…

PYETËSORI I JETËS

Mendja gjithmone me shkon ke e fshehta dhe sekretet e asaj shtepie te frikshme, ke shtepia e fundit per çdo…