Day: February 15, 2019

Festa e pavaresise se Kosoves me buzeqeshje

Festa e pavaresise se Kosoves me buzeqeshje Dhurimi i 17 banesave 😊 Per ndere te dites se pavarsise se Kosoves…

Prag Pavarësie/ Elvisi dhe Loriku luten për Jasharët (Video)

Prag Pavarësie/ Elvisi dhe Loriku luten për shpirtrat e Jasharajve Emisioni “Shqiptaret per shqiptaret” ne News24 – 15 shkurt, 2019

Nga acari në shtëpinë e ngrohtë! Elvisi shpëton të moshuarit nga rruga! (Video)

Nga acari në shtëpinë e ngrohtë! Elvisi shpëton të moshuarit nga rruga! “Shqiptaret per shqiptaret” ne News24 – 15 shkurt,…

Shpërndahen qindra tonelata ushqime për të varfërit nga “Magazina e Bamirësisë” (Video)

“Shqiptaret per shqiptaret” ne News24 – 15 shkurt, 2019 Te udhehequr nga Sidrit Bejleri dhe Elvis Naci ndiqeni keto momente,…

LIVE: Shqiptaret per Shqiptaret emisioni i ri, ketu !

Emisioni Shqiptarët për Shqiptarët sot në orën 21:00, emisioni që na bashkon për të bërë vepra humane, për të shtuar…

Hazbi (Therra) Ahmeti dhuronë shtëpi të re për Sahide Luzhen (Foto)

Elhamdulilah E Xhuma prama dhe motra jonë e vetme Sahide Luzha hyri në banesën e re ku falenderojmë bamirësat dhe…