Month: March 2019

Si falen namazet vullnetare (nafile)

Shejh Muhamed bin Abduluehab (Allahu e mëshiroftë!) thotë: “Namazet sunete janë dhjetë. Falja në shtëpi e këtyre suneteve është më…

Teshtitja që e ktheu profesorin në mysliman

Në një universitet të Amerikës, në një sallë ku kishte shumë studentë e në mesin e tyre edhe një mysliman,…

KUJDESI NDAJ PRINDËRVE, PASTAJ LUTJA E TYRE PËR TY, BËJNË MREKULLIRA NË JETËN TËNDE

Një njeri i moshuar ishte ulur me të birin e tij rreth 20 vjeçar.. Papritmas duke biseduar trokiti dera. E…

MOS U DËSHPËRO NGA SJELLJET E NJERËZVE

U ankua një person tek dijetari dhe i tha: Dijetar i nderuar! Pse nga ata që ju kam bërë mirë…

13 shenja që vërtetojnë se Allahu të do

1. Nëse ta ka dhuruar fenë dhe udhëzimin, dije se Allahu të do. 2. Nëse të ka dhuruar vështirësi, fatkeqësi…

Formacioni Zyrtar i Kosovës VS Danimarkë (Foto)

Sot zhvillohet ndeshje e shumepritur nga tifozet Shqipetare, Kosove – Danimarke Ky eshte formacioni zyrtare i Kosoves, ndiqeni me poshte…

Halil Kastrati fillon edhe 100 shtepi per ti Ndertuar

Lajm i madh Diteve ne vazhdim po nis ndertimi i 100 shtepive te reja ne rajone te ndryshme Bamires Zoti kurr…

DISA CILËSI TË MUHAMEDIT ALEJHI SELAM

Disa cilësi të Muhammedit a.s. Ajni Sinani “Mos u frikëso vëllai im! Qetësohu! Unë nuk jam as mbret e as…

Emri Muhammed në listën e emrave më të preferuar në Angli dhe Uells

Emri Muhammed është renditur i 10-ti në listën e emrave më të preferuar për foshnjat meshkuj që kanë lindur vitin…

(NGJARJE)100 euro – Fatmir Latifi

(NGJARJE)100 euro – Fatmir Latifi