Day: March 1, 2019

Shqiptaret nepermjet Fondacionit Firdeus dhurojnë banesë të re per 4 fëmijet jetimë (Video)

Ka shprese per nenen e jetimave, ajo nuk flet dhe degjon por Elvis Naci i siguron kurimin per te mos…

Elvisi dhe Fatma takojnë jetimët në Pogradec: U thonë fjalë zemre. Ja surpriza në Tiranë… (Video)

Elvisi dhe Fatma takojnë jetimët në Pogradec: U thonë fjalë zemre. Ja surpriza në Tiranë… Shqiptaret per Shqiptaret

Vilëz, sëmundja po e tret, Naçi: Ta ndihmojmë 19-vjeçarin! (Video)

Vilëz, sëmundja po e tret, Naçi: Ta ndihmojmë 19-vjeçarin! Shqiptaret per Shqiptaret 1 mars 2019 Këto janë te dhënat e…

Hutbe e mbajtur ne Kaçanik – Hoxhë Omer Dauti

Ligjerate qe ja vlene te degjohet dhe teme shume aktuale, e mbajtur ne Kacanik nga Hoxha i nderuar Omer Dauti…

Gjigandi italian RAI interviston Elvis Nacin, perlotën gazetaret.

Gjigandi Italian mediatik Rai u ndal ne Shqiperi per te bere nje kronike rreth te mirave dhe te keqijave te…

Çfarë duhet të dini për tështimën?

Çfarë duhet të dini për tështimën (edukata islame) 1-Kur të tështijë të mbulojë hundën me duart e tij në mënyrë…

Ora në të cilën pranohen duatë

Përcillet nga Xhabiri, Allahu qoftë i kënaqur me të, se Profeti, alejhi selam, ka thënë: “ Natën është një orë,…

9 kushtet që të pranohet namazi

Cilat janë kriteret që duhet të plotësohen për të qenë namazi i pranuar? Përgjigjja: 1. Ai që falet duhet të…

Banorit që ka dënimin më të lehtë në Zjarr

Nga Enesi – Allahu qoftë i kënaqur prej tij – nga Profeti – lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi…

Kurrë mos i harro këto tri lutje!

Imam ibn Bazi (Allahu e mëshiroftë) thotë: “Kurrë mos i harro tri lutje kur je në sexhde: 1. O Allah,…