Day: March 7, 2019

Flet babai i shoferit të kamionit pas aksidentit në Gjilan

Sokol Avdija, babai i shoferit të kamionit i cili gjatë ditës së sotme shkaktoi ak,sident të rëndë në Gjilan është…

Operohet myftiu Naim Tërnava, kjo është gjendja e tij shëndetësore

Operohet myftiu Naim Tërnava, kjo është gjendja e tij shëndetësore Myftiu i Republikës së Kosovës, Naim Tërnava i është nënshtruar…

EKSKLUZIVE: Momenti i aksidentit të tmerrshëm në Gjilan (Video)

Para pak minutash ka ndodhur një aksident me fatalitet në qendër të Gjilanit, ku u përfshinë një kamion dhe dhjetëra…

Histori se si muslimanët e parë i respektonin prindërit

1) Lukmani i tha birit të tij: “Birimi im i dashur! Kushdo që kënaq prindërit e tij, ai e kënaq…

Shpërblimi për atë që mbjellë pemë!

Janë përcjellë shumë hadithe, që e nxisin njeriun të merret me këtë punë. Prej këtyre haditheve mund të përmendim hadithin,…

Njeriu që fliste me shpirtrat

Imam Albani (Allahu e mëshiroftë!) dhe perosni që fliste me shpirtrat Shejhu (Allahu e mëshiroftë!) tregon: Dëgjova se dikush merrej…

3 Vepra që të fshijnë mëkatet që bën gjatë ditës

“Me larjen e fytyres gjate abdesit, bien ose largohen te gjitha mekatet e syve te njeriut, me larjen e duarve…