Day: March 8, 2019

Elvisi takon Asllanin. Si ndryshoi jeta e djalit që kishte ftohtë në verë…(Video)

Surpriza edhe ne kete jave ne emisionin Shqiptaret per Shqiptaret qe drejtohet nga Hoxha i nderuar Elvis Naci dhe Sidrit…

Shqiptarët ndihmojnë Aqifin, i mundesohen analizat, i dhurohet makinë dhe shlyhen borxhet familjes (Video)

“Shqiptaret per shqiptaret” ne News24 – 8 mars, 2019 Te gjithe ishim deshmitar për Aqifin, gjendja e tij e rëndë,…

Ishin drejt gremines, por vazhduan me lejen e Zotit per ti dalë në ndihmë Aqifit (Video)

Elvis Naçi dhe staffi i tij ishin drejt gremines por me lejen e Zotit shpetuan, nuk u kthyen por vazhduan…

I jep,et lamtumira e fundit Qerim Çoqajt, nga rasti i djeshëm në Gjilan! (Foto)

Dje ka ndodhur nje rast mjaft i ren,d ne Gjilan i cili preku çdo Shqipëtarë! Është varrosur Qerim Çoqaj, personi…

6 shkaqet që lehtësojnë mësimin përmendësh

Prej shkaqeve që lehtësojnë mësimin përmendësh janë: 1- Puna me dijen. 2- Lënia e gjynaheve. 3- Vazhdueshmëria në leximin e…

Prej shenjave të sinqeritetit tek nxënësi i diturisë

Prej shenjave të sinqeritetit tek nxënësi i diturisë “Prej shenjave të sinqeritetit tek nxënësi i diturisë janë: heshtja rreth çështjeve…

Mendimet që ju sjell shejtani

Mendo mirë për Allahun Vajza frikësohet se nuk do të martohet Gruaja frikësohet se nuk do të lindë Djali frikësohet…

Çfarë shpërblimi fiton ai që ngushëllon vëllain e tij

Nga Muhamed bin ‘Amr (radijAllahu anhu) përcillet se Profeti (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ka thënë: “Nuk ka besimtar që e…

Gjynahet bëhen shkak i shkatërrimit në këtë botë dhe në botën tjetër

Pasojë e gjynaheve është edhe fakti se ato tërheqin pas vetes lëndën e shkatërrimit të njeriut në këtë botë dhe…

Dëshmitarja: Shoferi i kamionit mbante dorën jashtë dhe thërriste “ikni, ikni” (Video)

Një person ka mbetur i vd,ekur e rreth 30 të tjerë janë lënduar, pasi që një kamion ka dalë nga…