Day: March 10, 2019

Emocional – Harrova qe kam mjeker kurr e pash nje vajz te bukur

Emocional – Harrova qe kam mjeker kurr e pash nje vajz te bukur – Hoxhë Dhulkarnejn Ramadani

Kur njeriu çohet peshë

Kur njeriu çohet peshë – Ekrem Avdiu – HUTBE

Pergjigje fenomenale pyetjes se çuditshme

Pergjigje fenomenale pyetjes se çuditshme – Elvis Naçi

Zbulimi: Gjethet e rrushit janë një ilaç i fuqishëm! Gjithcka që duhet të bëni është t’i zieni

Zbulimi: Gjethet e rrushit janë një ilaç i fuqishëm! Gjithcka që duhet të bëni është t’i zieni Rezulton se gjethet…

DITURIA ËSHTË FUQI

“Ku ndryshon njeriu që di të lexoj, ka mbaruar fakultetin, doktoraturën, e tash nuk lexon më asgjë, nga njeriu që…

Kurrë më parë nuk u kisha treguar fëmijëve për profesionin tim… (emocionale)

Kurrë më parë nuk u kisha treguar fëmijëve për profesionin tim që të mos viheshin në siklet nga bashkëmoshatarët e…

KARVANI I TË PENDUARVE

Një shok më tha: -Një ditë u ndala para kalendarit që të grisja letrën që tregonte datën e djeshme dhe…

Si i shpenzojnë paratë të pasurit dhe super milionerët?

Çfarë e rrëmben vëmendjen e njerëzve më të pasur në botë? Kush janë ata? Dhe nga kanë ardhur të gjitha…

Historia që duhet ta lexojë çdo i/e martuar

Kjo është një histori e vërtetë, një nga ato që kanë lënë shije të hidhur kur i dëgjon, dhe tragjike…

Duaja (lutja) e cila tronditi qiellin!

imageIbn Ebu Ed-Dunja përmend një hadith të transmetuar nga Enes ibn Malik (radijAllahu anhu), i cili tregon: “Një tregtar prej…