Day: March 20, 2019

RAMAZANI, NJË MUAJ I VOLITSHËM PËR TË RIPËRTËRIRË IMANIN

I Dërguari i Allahut salallahu alejhi ue selem, thotë: “Vërtet, besimi vjetrohet në brendësinë e zemrës së ndonjërit prej jush,…

Kjo është një ftesë për ty o i dashur Baba dhe për ty o e dashur Nënë

Mësuesja kërkoi nga nxënësit e klasës të një shkolle fillore, që të shkruanin një temë hartimi, në të cilën ti…

“VARFËRIA e vërtetë, ndodhet në zemrën e shkretë”!

Shkon një punëtor tek një farmaci dhe i drejtohet farmacistit: A keni një ilaç për çimento?! Me një të qeshur…

Tregimi për djalin pa veshë

“Mund të shoh fëmijën tim?” – tha një nënë e lumtur. Kur e vendosen në kraharorin e saj, ajo e…

“Tezes i vjen era nënë”, çfarë fshihet pas lidhjes magjike me nipërit dhe mbesat

Vetëm ajo është në gjendje të përqafojë si një nënë, të mbajë sekretet si një motër dhe të ju flas…