Day: April 7, 2019

Super Benzema

Performancat e Benzemas kane bindur klubin qe nuk ka nevoje per nje tjeter numer 9. Hazard dhe Pogba mund te…

Nëna, nëna, nëna

lajmërohet nëna në telefon: Ai: “Alo”. Nëna: “Biri im, ku je”? Ai (i ndyshon pamja e fytyrës): “Jamë duke dalur…

Si bëhet sexhdja e falenderimit

Eshte pyetur dijetari i madh Salih el Feuzan për formën e sexhdes së falenderimit dhe si praktikohet ajo? Eshte përgjigjur…

Fjale te bukura nga Profeti alejhi selam

Ka thënë i dërguari mëshirë për të gjitha botët, Muhammedi -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të dhe familjen…