Day: April 17, 2019

Drejtori i Policisë: Është koha që Kosova të angazhohet në luftë kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, gjatë intervistës dhënë për Telegrafin, tha se janë arrestuar një numër…

I mrekullueshmi Salah

“Mohamed Salah eshte me i mire si njeri se sa eshte si futbollist, dhe ai eshte nga futbollistet me te…