Day: April 21, 2019

Qokollada me fruta të thata

Qokollada me fruta të thata në forma selikoni. Përbërsit e duhur: 100g bajame 100g lajthi 50g arra 100g rrush i…

PËRDORIMI I TEKNOLOGJISË INFORMATIVE DHE NDIKIMI NË TRUPIN TONË

60 % e të anketuarve kanë patur përvojë me probleme shëndetësore të ndërlidhura me përdorimin e teknologjisë apo qëndrimit ulur…