Day: May 4, 2019

Të ushqyerit e shëndetëshëm gjatë muajit të Ramazanit

Nga: Dr.Ismail Lutolli subspecialist Dietolog-Nutricionist Çfarë preferohet të hani për iftar dhe syfyr ? Muslimanët në mbarë botën gjatë Muajit Ramazan…

Dy begati që shumica e njerëzve i shpërfillin

“Ka thënë Pejgamberi (alejhi selam) Në dy begati janë të papërfillshëm shumica e njerëzve, e ato janë: shëndeti dhe koha…