Day: May 9, 2019

Përfaqësuesja e Kosovës dhuron 25 mijë euro për ‘Jetimat e Ballkanit’

Përfaqësuesja e Kosovës ka bërë një gjest madhështor jashtë fushës. Stafi teknik bashkë me futbollistët kanë dhuruar 25 mijë euro…

Leximi i Kuranit për t’u shpërblyer

Sa i përket shpërblimit për leximin e Kuranit, kanë ardhur argumente të shumta, ku po i përmendim vetëm disa prej…

KUJDES NGA VJEDHËSIT E RAMAZANIT!!

1.Televizioni: Ky është vjedhës i rrezikshëm. Në të ka emisione, dhe programe, dhe seriale, që ta prishin agjërimin apo t’i…

Pastërtia dhe abdesi i të sëmurit

Kjo është një temë e shkurtër rreth pastërtisë dhe namazit të sëmurit, e mbështetur në argumentet e Kuranit dhe Sunetit.…

Mrekullia e rrjetës së merimangës

Kurani dhe shkenca Rrjeta e Merimangës “…me të vërtetë, sikur ta dinin ata, më e dobëta shtëpi është shtëpia e…