Day: May 12, 2019

KUJDES NGA VJEDHËSIT E RAMAZANIT

1.Televizioni: Ky është vjedhës i rrezikshëm. Në të ka emisione, dhe programe, dhe seriale, që ta prishin agjërimin apo t’i…