A E Dini Se Çfarë Është 8 Marsi?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhë Ahmed Kalaja i cili në këtë përzgjedhje do të na flet në lidhje me një temë që ka të bëj me festën e 8 Marsit që për fat të keq në vendet tona kjo ditë festohet kjo ditë festohet me muzika dhe shum gjerat tjera që nuk ju takojnë muslimanëve ju ishim lutur ta dëgjoni dhe ta shpërndani le ta largojmë këtë festë nga ne

About admin