A Hyn Në Gjynah Burri I Cili Nuk Lejon Gruan Të Punon?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në videon në vazhdim për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër e cila ka të bëj me jetën bashkëshortore më sakëtësisht për një motër e nuk lejohet nga burri i saj që të punon përgjigjen mund ta dëgjojmë në vazhdim

About admin