Adem Ramadani ju Njofton..!

Adem Ramadani ju Njofton..!

#NJOFTIM‼️

Vllezër dhe motra të nderuara, këkoj ndjes që deri tani të gjitha projektet e mia kam qenë i detyruar t’i publikoj në kanale tjera të Youtubes ngaqë për disa arsye objektive nuk kam pasur mundësi t’i publikoj në kanalin tim, ju njoftoj që së shpejti me lejen e Allahut projektin e RI dhe gjitha projektet e mia në të ardhmen do t’i publikoj në kanalin tim në Youtube, andaj ju ftoj të abonoheni në kanalin tim që të informoheni të parët pëçdo projekt.

administrator

Related Articles