“Adresë e harruar”, Shumë shpejt Nga ilahisti Ismet Shabani

“Adresë e harruar”, Shumë shpejt Nga ilahisti Ismet Shabani

Ilahisti Ismet Shabani shumë shpejt do të vijë me një ilahi shumë të veçantë, “Adresë e harruar” është ilahija që shumë shpejt do të hidhet në tregun tonë.

Nëna e braktisur është tema që do të trajtohet këtë herë nga vëllau ynë Ismet Shabani, për Radio Perendimin vëllau ynë flet për ilahin më të re “Adresë e Haruar”.

Ai thotë që ilahija e tij do të vijë shumë shpejt dhe ka shpresa që nga publiku të pritet mirë.
Melodija e kësaj ilahije është bërë nga Shefqet Rugova,
Teksti nga Mërgim Gashi
Inçizimi i Audios është bërë në studion e ilahistit Shefqet Rrustemi
Miks Nga Ardijan Kastrati

Ndërsa për këtë ilahi është përkujdesur në menyrë profesionale t’a ralizoj REDonPictures TV
Ekskluziv për Radio Perendimin tregon se deri në fund të vitit do të vijë me një album të ri.
Ne i dëshirojmë suksese Vëllaut Ismet Shabani.

Shiko videon më poshtë

Related Articles