Ah moj bija ime, shumë shpejt nga Orhan Shaqiri

Ah moj bija ime, shumë shpejt nga Orhan Shaqiri

Ah moj bija ime, shumë shpejt nga Orhan Shaqiri

Islami e lartësoi dhe e ngriti pozitën e vajzës në islam, dhe i kushtoi respekt të veçantë.
Ukbetu ibën Amir, Allahu qoftë i kënaqur nga ai, përcjell se i dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, ka thënë : “Kush i ka tri
vajza dhe bën durim në rritjen e tyre, si dhe i vesh e i mbath nga pasuria e vet, ato do të jenë për të shpëtim nga zjarri”.

Një tem që ka mungu në tregun e ilahive, vjen shumë shpejt nga Orhan Shaqiri.
Mërzija e prindit kur e përcjell Vajzën, nuk ësht trajtu as një herë nga ilaistat.
Me një interpretim të veqant, kët herë ka vendos Vellau yn Orhan Shaqiri t’na vjen me kët ilahi.
Për pak koh kjo ilahi do te publikohet ne kanalin e Yotubes përsonal të ilahistit Orhan Shaqiri.
Një gjë ju sigurojm, kjo ilahi përcjell një emocion të veqant, shpresojm që shum shpejt të jet gati për publikim.
Për kët ilahi jan kujdesur që në mënyr sa ma profosionale të vijë tek ju.
Melodi Orhan Shaqiri.
Tex Mergim Gashi.
Studio V Shaqiri.
Vokale pëciellse- Yahya Bassal.
Skerar Mergim Gashi.
Kamera dhe Montazhi Pro Media.

Ne i dëshirojm suksese vllaut Orhan Shaqirit.

administrator

Related Articles