Aksidenti tragjik, vazhdohet të ju jepet ndihmë personave të lënduar

Aksidenti tragjik, vazhdohet të ju jepet ndihmë personave të lënduar

Po vazhdohet të ju ofrohet ndihmë udhëtarëve të lënduar në aksidentin e rëndë në autostradën Shkup-Tetovë. Sipas informacioneve deri tani rreth 20 udhëtarë janë dërguar në spital për të marrë ndihmën mjekësore.
Në vendin e ngjarjes janë shumë makinë të ndihmë së shpejti si dhe të zjarrfikësve.
Po tentohet që të drejtohet autobusi i rrokullisur.
Ende nuk ka asnjë informacion zyrtar nga MPB për numrin e të lënduarve.
Sipas dëshmitarëve thuhet se shkak i aksidentit ishte plasja e gomës me ç’rast autobusi ka përfunduar në korrsinë e kundërt të autostradës .

administrator

Related Articles