Shqipron Kuliqi

SI T’I SHLYEJ GJYNAHET E MIA?

Në vazhdim do t’i cekim disa adhurime, të lehta dhe të përditshme, mirëpo me peshë të rëndë, ngase ato i…

KUJDES NGA VJEDHËSIT E RAMAZANIT

1.Televizioni: Ky është vjedhës i rrezikshëm. Në të ka emisione, dhe programe, dhe seriale, që ta prishin agjërimin apo t’i…

Mrekullia e rrjetës së merimangës

Kurani dhe shkenca Rrjeta e Merimangës “…me të vërtetë, sikur ta dinin ata, më e dobëta shtëpi është shtëpia e…

Të ushqyerit e shëndetëshëm gjatë muajit të Ramazanit

Nga: Dr.Ismail Lutolli subspecialist Dietolog-Nutricionist Çfarë preferohet të hani për iftar dhe syfyr ? Muslimanët në mbarë botën gjatë Muajit Ramazan…

Dy begati që shumica e njerëzve i shpërfillin

“Ka thënë Pejgamberi (alejhi selam) Në dy begati janë të papërfillshëm shumica e njerëzve, e ato janë: shëndeti dhe koha…

Vajza që kërkonte lumturinë

Ishte një vajzë e cila dëshironte ta gjejë lumturinë. E dinte se e pret rrugë e gjatë deri te lumturia,…

Bamirësija

I nderuari Abdullah Bin Xhaferri Tajjar i cili ishte shumë i pasur dhe shumë zemërmirë, një ditë ishte ulur në…

Qokollada me fruta të thata

Qokollada me fruta të thata në forma selikoni. Përbërsit e duhur: 100g bajame 100g lajthi 50g arra 100g rrush i…

PËRDORIMI I TEKNOLOGJISË INFORMATIVE DHE NDIKIMI NË TRUPIN TONË

60 % e të anketuarve kanë patur përvojë me probleme shëndetësore të ndërlidhura me përdorimin e teknologjisë apo qëndrimit ulur…

SI U BËRE KAQ I KEQ?

Nëna i tha birit të saj se nëse e plotëson ushqimin në të ngrënë, do ta dërgojë atë në park.…