Buzhala: A e ka shajte nojkush keto dite Shen Halil Kastratin e jo?

Buzhala: A e ka shajte nojkush keto dite Shen Halil Kastratin e jo?

Drejtori i Gazetës Express, mediumit me të madh shqiptar, si dhe opinionisti Berat Buzhala, ka ironizuar me një postim në Facebook.
Ai këtë postim e ka bërë pas fyerjeve, linçimit, e sharjeve që ka pasur Naim Abazi pas një deklarate që kishte bërë ndaj Halil Kastratit, drejtor i Shoqatës Humanitare ”Jetimët e Ballkanit”.

”A e ka shajte nojkush keto dite Shen Halil Kastratin e jo?”, ka shkruar Buzhala në Facebook.

administrator

Related Articles