Kosove

Kush u bë shkak që Taunita e shtypur për vdekje të vazhdojë jetën?

Shkruan dr Ismail Lutolli Të gjithë ishim dëshmitarë të një aksidenti fatal, me ç’rast ndërsa po ecte në trotuar u…

Festa e pavaresise se Kosoves me buzeqeshje

Festa e pavaresise se Kosoves me buzeqeshje Dhurimi i 17 banesave 😊 Per ndere te dites se pavarsise se Kosoves…

Dhurimi i 17 pale çelesave per nder te 17 Shkurtit

Dhurimi i 17 pale çelesave per nder te 17 Shkurtit Po gezohen 17 familje me banesa te reja Diten e…

E gezofshi banesen e re Mesuese

E gezofshi banesen e re Mesuese 😊 Edhe pse nate, tani ne jemi ne Gjakove, erdhem ta vizitojme veteranen e…

Per ndere te 11 vjetorit te pavaresise se Kosoves Shoqata jone do te kete nje manifestim pak me ndryshe 17 Shkurt (17Banesa)

Nje festim pak me ndryshe 😊 Gezimi i tyre e bene festen me te madhe Per ndere te 11 vjetorit…

Elhamdulilah Motra Tuanita u nis për Airoport

Elhamdulilah Motra Tuanita u nis për Airoport Allahu ja lehtsoft rrugen dhe sherimin e saj. Mos e haroni ne lutje…

O Zot o Zot E gezofshi banesen e re

O Zot o Zot – E gezofshi banesen e re Jetimat e Ballkanit dhuruan nje banese ne Struge Nazmi Latifi…

Ja ka vlejt shume E gezofshi banesen e re

Ja ka vlejt shume😢 E gezofshi banesen e re Historia e tij me te shti ne dhe per se gjalli…

Punëtorët e burgut në protestë për rroga më të larta

Të pakënaqur me koeficientin e pagave janë shprehur edhe punëtorët e Qendrës Korrektuese në Dubravë. Sindikalistët e Shërbimit Korrektues kanë…

30 ditë paraburgim për pjesëtarin e FSK-së që dyshohet se abuzoi me të miturën

Gjykata i cakton masën prej 30 ditë paraburgim pjesëtarit të FSK-së, i dyshuar për keqpërdorim të të miturës. Gjykata Themelore…