Rajon dhe Bote

Si u bë Saudi Aramco më e suksesshme se Google dhe Amazon

Për ata që nuk e kuptojnë pse është e domosdoshme të kesh para përpara se të fitosh para, rasti i…

Emri Muhammed në listën e emrave më të preferuar në Angli dhe Uells

Emri Muhammed është renditur i 10-ti në listën e emrave më të preferuar për foshnjat meshkuj që kanë lindur vitin…

Presidenti Trump hesht për sulmin në Zelandë të Re

Nga Trump nuk është lëshuar asnjë deklaratë në lidhje me sulmin tragjik. Derisa shumë mesazhe ndërkombëtare po mbështesin Zelandën e…

Adem Ramadani në Qabe bashkë me shum shok

Adem Ramadani, Hazbi Thera, Dhe kompozitori i njohur Kreshnik Avdiu me organizim nga Samet Tours, të gjithë në Mekka Fjal…

10,000 dhoma, 70 restorante dhe katër “pista” helikopteri: Në Mekë po ndërtohet hoteli më i madh në botë

Hoteli më i madh në botë – i cili do të mburret me 10 mijë dhomat e tij – mund…

Fondacioni Zekat në SHBA ndihmon të pastrehët në Chicago

WASHINGTON (AA) – Fondacioni Zekat në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) ndihmon të pastrehët në qytetin Chicago të shtetit…

E dhimbshme: Pensionistët në Japoni bëjnë krime, me qëllimin për të jetuar në burg

Kriminelët mbi moshën 65 vjeçare janë aktive në Japoni, pasi që burgimi i tyre shpesh është mënyra e vetme për…

Facebook fshin rreth 800 llogari iraniane, tentuan ndikimin në Shqipëri dhe Serbi

Kompania “Facebook” thotë se ka fshirë pothuajse 800 faqe, grupe dhe llogari të koordinuara, joautentike të drejtuara nga Irani, që…