Shendeti

Të ushqyerit e shëndetëshëm gjatë muajit të Ramazanit

Nga: Dr.Ismail Lutolli subspecialist Dietolog-Nutricionist Çfarë preferohet të hani për iftar dhe syfyr ? Muslimanët në mbarë botën gjatë Muajit Ramazan…

Dy begati që shumica e njerëzve i shpërfillin

“Ka thënë Pejgamberi (alejhi selam) Në dy begati janë të papërfillshëm shumica e njerëzve, e ato janë: shëndeti dhe koha…

PËRDORIMI I TEKNOLOGJISË INFORMATIVE DHE NDIKIMI NË TRUPIN TONË

60 % e të anketuarve kanë patur përvojë me probleme shëndetësore të ndërlidhura me përdorimin e teknologjisë apo qëndrimit ulur…

Rëndësia e marrjes së vitaminave dhe mineraleve gjatë shtatzënisë

Mr.Ph.Laureta Kosumi Berisha, farmaciste Shtatzënia është përvoja më e bukur dhe më e paharruar e çdo gruaje, përvojë e mbushur…

Klinika e Gastroenterologjisë pajiset me Gastroskopin e dytë

Klinika e Gastroenterologjisë e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës është pajisur me Gastroskop të ri, që pritet ta reduktojë në…

Si trajtohet kapsllëku në mjeksinë profetike?

Sëmundja e kapsllëkut Imam Tirmidhiu në përmbledhjen e vet me hadithe, El Xhamiu, si dhe imam Ibn Maxhe në Sunen…

Zbulimi: Gjethet e rrushit janë një ilaç i fuqishëm! Gjithcka që duhet të bëni është t’i zieni

Zbulimi: Gjethet e rrushit janë një ilaç i fuqishëm! Gjithcka që duhet të bëni është t’i zieni Rezulton se gjethet…

Kontrolloje zemërimin para se ai të të kontrollojë ty

Kontrolloje zemërimin para se ai të të kontrollojë ty Të gjithë e njohim zemërimin dhe të gjithë e kemi ndjerë…

Kujdes mund ta keni në shtëpi, kjo bimë mund t’ju vrasë në më pak se një minutë

Unë kam humbur tashmë engjëllin tim në moshën 3 vjeçare. Ajo gabimisht gëlltiti një copë nga bima helmuese. Gjuha iu…

Ushqimet më të këqija në frigorifer: majoneza, salsiçet dhe margarina

Margarina, salcat për sallatë, majoneza, produktet qumështore me përqindje të lartë të yndyrës, si dhe sallamet e ndryshme më së…