Video

Refimi rrenqethës i Danielit! Si droga i shkatërroi jetën?

Vëllezer dhe motra ju ftoj të ndiqni refimin rrënqethës së Danielit! Ai tregon sesi droga e largoi nga të afërmit, i mori lirinë dhe i shkatërroi jetën. Danieli jep nje mesazh per rinine Shqiptare! Ndiqeni dhe shpërndajeni! Refimi rrenqethës i Danielit! Si droga i shkatërroi jetën? Vëllezer dhe motra ju ftoj të ndiqni rrefimin rrënqethës së Danielit! Ai tregon sesi ...

Lexo më shumë »

Çka fiton besimtari me kryerjen e UMRE-s? – Hoxhë Muharem Ismaili (video)

Çka fiton besimtari me kryerjen e UMRE-s? – Hoxhë Muharem Ismaili Umreja është një prej adhurimeve për të cilën kanë folur Kurani dhe Sunneti. Në Kur’an, Allahu i Madhëruar urdhëron: “Kryeni haxhin dhe umren për hir të Allahut…” [El Bekare: 196.] Degjoje kete video reth ceshtjes se Umres, shume e dobishme.  

Lexo më shumë »

Interesi para të vërtetës – mentaliteti i keqbërësve – Hoxhë Enis Rama

Interesi para të vërtetës – mentaliteti i keqbërësve – Hoxhë Enis Rama Allahu subhanehu ue teala (i Pa te meta e i Lartesuar) i krijoi krijesat vetem qe ta adhurojne Ate (te vetem e te pashok): “Dhe Unë (Allahu) nuk i krijova xhindet dhe njerëzit, veçse që ata duhet të më adhurojnë vetëm Mua. Dharijate, 56  

Lexo më shumë »

Premierë: Egzon Ibrahimi – Ilahi Mashup (Official Video)

Jemi në muajin ku ka lindur fytyra më e ndritur e njerëzimit Muhamedi a.s , dhe për këtë kemi përgatitur një cover me ilahi të dëgjuara më parë në gjuhën arabe. @fmproduction Egzon Ibrahimi – Ilahi Mashup اجزون ابراهيمي

Lexo më shumë »

Për disa të rinjë që kan dëshirë të dalin në safin e parë (VIDEO)

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Bedri Lika thotë: Për disa të rinjë që kan dëshirë të dalin në saf të parë (pyetje)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: SHPËRNDAJENI QË TA MARRIN DOBI EDHE TJERËT

Lexo më shumë »

HUTBE | Si ti besh lutjet te pranuara te Zoti – Bilal Teqja 09.11.2018

HUTBE  Si ti besh lutjet te pranuara te Zoti Bilal Teqja 09.11.2018

Lexo më shumë »

Kategorite e njerëzve që do të hynë në Xhehennem Ditën e Llogarisë!

Kategorite e njerëzve që do të hynë në Xhehennem Ditën e Llogarisë! O Allah na mëshiro! Kategorite e njerëzve që do të hynë në #Xhehennem Ditën e Llogarisë!O Allah na mëshiro! Posted by Qenan Ismaili on E diel, 11 Nëntor 2018

Lexo më shumë »

Çfarë është dituria e fshehur Islame? VIDEO

ëtë pyetje e trajton hoxha i famshëm me renome botërore Mufti Menk. Ai jep sqarime rreth diturisë së fshehur dhe çfarë nënkupton ajo sipas Islamit. Për më shumë mund ta ndiqni videon në vazhdim.

Lexo më shumë »

Djaloshi i vogël në lot përshëndetë Hoxhën e nderuar Halil Kastratin:”Faleminderit shumë, të dua shumë” [VIDEO]

Një video shumë prekëse ka filluar të qarkulloj në rrjetet sociale ku shihet një fëmijë i vogël duke e përshëndetur me lotë në sy Hoxhën Halil Kastrati. Hoxha ia kthen gjithashtu me të njëjtën gjë duke e përshëndetur atë. Për më shumë shikojini videot në vazhdim. 😢⤵️ Posted by Radio Perendimi on E shtunë, 10 Nëntor 2018

Lexo më shumë »

KUR MËKATET BËHEN PJESË E JOTJA [VIDEO]

Të bësh çfarëdo që trupi yt dëshiron dhe të injorosh thirrjen e shpirtit. Trupi jonë ka të drejta mbi ne por gjithashtu edhe shpirti dhe kurdo që bëhemi skllevër të trupit. Do të jet në llogarin e shpirtit, shpirti do të vuajë, prandaj kur fillojmë të ndjekim çdo dëshirë që na vie ndërmend. Çfarëdo që dëshirojmë bëhet hallall për ne, ...

Lexo më shumë »