Video

Ilahi e re Behar Beluli – Mka marr malli

Më ka marë malli, ilahi e re nga Behar Beluli Një ilahi E Pregaditur nga Tekst shkrusi Burhan Bekteshi e…

4 Ushqimet që janë ndaluar nga Profeti alejhis selam

4 Ushqimet që janë ndaluar nga Profeti alejhis selam

Xhenazja e cila nxjeri lotin (ngjarje e vërtetë)

Xhenazja e cila nxjeri lotin (ngjarje e vërtetë) – Hoxhë Jusuf Hajrullahu

Shqiptaret nepermjet Fondacionit Firdeus dhurojnë banesë të re per 4 fëmijet jetimë (Video)

Ka shprese per nenen e jetimave, ajo nuk flet dhe degjon por Elvis Naci i siguron kurimin per te mos…

Elvisi dhe Fatma takojnë jetimët në Pogradec: U thonë fjalë zemre. Ja surpriza në Tiranë… (Video)

Elvisi dhe Fatma takojnë jetimët në Pogradec: U thonë fjalë zemre. Ja surpriza në Tiranë… Shqiptaret per Shqiptaret

Hutbe e mbajtur ne Kaçanik – Hoxhë Omer Dauti

Ligjerate qe ja vlene te degjohet dhe teme shume aktuale, e mbajtur ne Kacanik nga Hoxha i nderuar Omer Dauti…

Përmbledhje e aktiviteteve të Shoqatës “Jetimat e Ballkanit” gjatë vitit 2018 (Video)

Përmbledhje e aktiviteteve të Shoqatës “Jetimat e Ballkanit” gjatë vitit 2018 (Video)

Të varfurit që kërkojnë banesa e shtëpia ?

Të varfurit që kërkojnë banesa e shtëpia – Hoxhë Bekir Halimi

Ja pse “e teprojnë” hoxhallarët duke folur për fe

Ja pse “e teprojnë” hoxhallarët duke folur për fe – Hoxhë Muhamed Dermaku