A e prish abdesin dalja e gjakut nga dhëmbët ?

Pyetje: ”Kur marrë abdes më del gjak nga mishi i dhëmbëve. A e prish kjo abdesin edhe pse sasia e gjakut është e shumtë?”

Përgjigje: ”Jo, kjo- nëse do Allahu – nuk e prish abdesin. Përfundoje abdesin tënd dhe falu.”

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (39)
Salih bin Feuzan el-Feuzan

About Afrim Tepelena

Leave a Reply