Dëgjoheni Nga Depërton Shejtani Në Zemër!

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë një shkëputje të shkurtër me Hoxhë Sadulla Bajrami i cili do të na flet në lidhje me atë Nga depërton shejtani në zemër? Ju ftojmë që të ndjekim videon në vazhdim.

About admin