Dëshmitarja: Shoferi i kamionit mbante dorën jashtë dhe thërriste “ikni, ikni” (Video)

Dëshmitarja: Shoferi i kamionit mbante dorën jashtë dhe thërriste “ikni, ikni” (Video)

Një person ka mbetur i vd,ekur e rreth 30 të tjerë janë lënduar, pasi që një kamion ka dalë nga kontrolli, duke go,ditur disa vetura në Gjilan. Të lënduarit janë jashtë rrezikut për jetë dhe kanë vazhduar trajtimin në Gjilan dhe në Prishtinë. Policia i ka arrest,uar dy persona në lidhje me rastin.

https://video.gjirafa.com/deshmitarja-shoferi-i-kamionit-mbante-doren-jashte-dhe-therriste-ikni-ikni

administrator

Related Articles