E gezofshi banesen e re Mesuese

E gezofshi banesen e re Mesuese

E gezofshi banesen e re Mesuese 😊

Edhe pse nate, tani ne jemi ne Gjakove, erdhem ta vizitojme veteranen e arsimit mesuesen Fakete Meqa
E gjetem ne kushte shume te renda dhe me dy djem me insufiqiencë psiko-fizike

Mesuese, ne nje aspekte me vjen keq qe isha ne vizite tek ju sepse u ndjeva i turperuar nga gjendja qe ju gjetem, ndersa ne anen tjeter jam shume krenar qe lajmin per banesen e re ju dhash juve

Shume prekese dhe plote emociona rasti i kesaj nene me dy djemt e saj

Pamjet me video do te behen publike diteve ne vazhdim

Bamires Zoti ju shperblefte

administrator

Related Articles