Emocione gezimi E gezofshi shtepine e re 

Emocione gezimi E gezofshi shtepine e re 

Emocione gezimi E gezofshi shtepine e re
Familja 5 anetareshe e Zekir Krasniqi nga fshati Brezne e Dragashit u be me shtepi te re
Buzeqeshje ne fytyrat e tyre kur ju dhuruam çelesat e shtepise se re
Listat e donatoreve i gjeni te publikuara ne fotografit e ketij postimi
Video pas pak ketu ne faqen zyrtare te shoqates sone si dhe ne kanalin zyrtar te Youtube “ Jetimat e Ballkanit
Familja banesen e gezofte
Bamires Zoti ju gezofte
www.jetimat.com

administrator

Related Articles