Familjes 6 anetareshe te Halit Fazliut ju be surprize nisja e ndertimit te shtepis se re

Emocione dhe lote gezimi ☺

Perhajr nisja e ndertimit te shtepis se re

Fshati Dumnic komuna e Podujeves

Familjes 6 anetareshe te Halit fazliut ju be surprize nisja e ndertimit te shtepis se re

Me te vertete jetonin ne kushte shume te renda

Çdo detaj tjeter do ju sjellim me ane te videos e cila do te behet publike sonte ne ora 19:30

Bamiresit Zoti i shperblefte
Nevojtareve Zoti ju ndihmofte


www.jetimat.com

About admin