Fersan Jahiu vjen me një album të ri

Fersan Jahiu vjen me një album të ri

Albumi Plisi, Shumë shpejt nga Fersan Jahiu.

8 Ilahi të reja nga vëllau ynë Fersan Jahiu do të vijnë shumë shpejt.
8 Ilahi të veçanta, me interpretim të veçantë,
Ekskluziv për Radio Perendimin Fersan Jahiu tregon përmbajtjen e albumit që është duke përegatitur për dëgjuesit e ilahive.
Veçantija e këtij albumi është që do të ketë ilahi patriotiko-fetare.
Vëllau Fersan Jahiu Shpreson që në muain e Ramazanit t’a lansoj këtë album, për meloditë dhe tekstet është përkujdesur veët ilahisti në fjalë.
Miksi i këti albumi do të punohet nga Afrim Hasani Studio ZAAF,
Ndërsa publikimi në kanalin e ti përsonal, të Youtubes.
Ne i Dëshirojmë suksese vëllaut Fersanit, jemi në pritje të albumit

Related Articles