Hazbi (Therra) Ahmeti dhuronë shtëpi të re për Sahide Luzhen (Foto)

Hazbi (Therra) Ahmeti dhuronë shtëpi të re për Sahide Luzhen (Foto)

Elhamdulilah

E Xhuma prama dhe motra jonë e vetme Sahide Luzha hyri në banesën e re ku falenderojmë bamirësat dhe hoxhën Abaz të cilët u kujdesën që ta gëzojmë këtë motër tonën e cila niashtu është me shum sëmundje.
Së shpejti video inqizime

Vazhdojmë 😍😍😍

administrator

Related Articles