I jep,et lamtumira e fundit Qerim Çoqajt, nga rasti i djeshëm në Gjilan! (Foto)

I jep,et lamtumira e fundit Qerim Çoqajt, nga rasti i djeshëm në Gjilan! (Foto)

Dje ka ndodhur nje rast mjaft i ren,d ne Gjilan i cili preku çdo Shqipëtarë!

Është varrosur Qerim Çoqaj, personi që dje u godltë nga kami,oni i cili humbi kontrollin në qendër të Gjilanit.

Ceremonia e të ndjerit është bërë me rite fetare.

Përposë miqve dhe familjarëve, pjesë e varri,mit ishte edhe kryetari i komunës, Lutfi Haziri.

Ngushëllime.

 

administrator

Related Articles