Video

ILAHI E RE : Avni Deliu – Larg Familjes 2019

Ilahi e re, e sapo publikuar kushtuar te gjithe atyre qe jetojne ne mergim, dhe me malle presin ta shohin atdheun.

Interpretoi : Avni Deliu
Teksti & Melodia : Hazbi Ameti
Vokalet : Egzon Abazi
Studio : Ardian Kastrati
Video : Ligjeruesi Islam
Sponsor : Si n’Shpi (Home baking)

administrator

Related Articles