Video

Ilahi  e re Behar Beluli – Mka marr malli

Më ka marë malli, ilahi e re nga Behar Beluli

Një ilahi E Pregaditur nga Tekst shkrusi Burhan Bekteshi e dedikuar gjyshit doli në tregun ton.
Ilahi që preku në zemra të gurbetqarve përcjedh një mesazh shum të mir tek dëgjusit e ilahistit Behar Beluli, Dhe një her autori i shum teksteve Burhan Bekteshi bjen një projekt që ne të mund të gjesh shum këshilla dhe mesazhe të dobishme.

administrator

Related Articles